Prijs | € 12,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Je hebt vast wel eens een suikerspin gegeten. Smaakte hij naar meer? Ga dan naar Thailand of Cambodja. Daar zijn snackbars waar je gefrituurde tarantula's kunt kopen. Lekker als knapperig tussendoortje! Smaken verschillen. Eetgewoonten ook. Wij eten met kerst graag konijn of kalkoen. Ben je vlak voor kerst in Noorwegen, dan heb je kans dat er een heel schapenhoofd op tafel komt. In Peru staat vaak geroosterde cavia op het menu en in Japan kun je je wagen aan een bordje kogelvis. Neem wel eerst afscheid van je familie, want of je het diner overleeft, is niet zeker. Dit boek gaat over eetgewoonten wereldwijd. Wat wij vreemd vinden is voor anderen heel gewoon. En andersom. Jij begint misschien te griezelen bij het woord bloedpudding, terwijl anderen zich niet kunnen voorstellen dat jouw vader bij de viskraam likkebaardend van genot een rauwe haring naar binnen laat glijden.
Specificaties
- Auteur
- Bette Westera
- Uitgever
- de Fontein Jeugd
- ISBN
- 9789026126666
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Je hebt vast wel eens een suikerspin gegeten. Smaakte hij naar meer? Ga dan naar Thailand of Cambodja. Daar zijn snackbars waar je gefrituurde tarantula's kunt kopen. Lekker als knapperig tussendoortje!
Smaken verschillen. Eetgewoonten ook. Wij eten met kerst graag konijn of kalkoen. Ben je vlak voor kerst in Noorwegen, dan heb je kans dat er een heel schapenhoofd op tafel komt. In Peru staat vaak geroosterde cavia op het menu en in Japan kun je je wagen aan een bordje kogelvis. Neem wel eerst afscheid van je familie, want of je het diner overleeft, is niet zeker.
Dit boek gaat over eetgewoonten wereldwijd. Wat wij vreemd vinden is voor anderen heel gewoon. En andersom. Jij begint misschien te griezelen bij het woord bloedpudding, terwijl anderen zich niet kunnen voorstellen dat jouw vader bij de viskraam likkebaardend van genot een rauwe haring naar binnen laat glijden.
Smaken verschillen. Eetgewoonten ook. Wij eten met kerst graag konijn of kalkoen. Ben je vlak voor kerst in Noorwegen, dan heb je kans dat er een heel schapenhoofd op tafel komt. In Peru staat vaak geroosterde cavia op het menu en in Japan kun je je wagen aan een bordje kogelvis. Neem wel eerst afscheid van je familie, want of je het diner overleeft, is niet zeker.
Dit boek gaat over eetgewoonten wereldwijd. Wat wij vreemd vinden is voor anderen heel gewoon. En andersom. Jij begint misschien te griezelen bij het woord bloedpudding, terwijl anderen zich niet kunnen voorstellen dat jouw vader bij de viskraam likkebaardend van genot een rauwe haring naar binnen laat glijden.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Bette Westera
- Uitgever
- de Fontein Jeugd
- ISBN
- 9789026126666
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96