Oogappeltjes pakket 'lezen'

Prijs € 53,55

Uitverkocht

Dick Bruna

September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De serie oogappeltjes wordt dit jaar uitgebreid met 3 klassieke titels van Dick Bruna die we graag opnieuw onder de aandacht willen brengen. Met de Kinderboekenweek in het achterhoofd, ligt de focus dit keer op lezen. Van de drie titels zijn er twee reeds eerder verschenen als prentenboek voor de Kinderboekenweek, maar niet eerder in het reguliere assortiment opgenomen geweest:de school (uit 1964)de schrijfster (uit 1990)ezelsoor (uit 2000)Deze actie wordt gecommuniceerd via een kleine, handzame toonbankdisplay (herbruikbaar van de vorige oogappeltjes-actie) en via afneembare stickers op de boeken. De oogappeltjes zijn met 5% extra inkoopkorting te bestellen met het pakket (inhoud 9 exemplaren). De boeken zijn uiteraard ook los te bestellen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dick Bruna
Uitgever
Mercis Publishing B.V.
ISBN
9789056475475
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De serie oogappeltjes wordt dit jaar uitgebreid met 3 klassieke titels van Dick Bruna die we graag opnieuw onder de aandacht willen brengen.

Met de Kinderboekenweek in het achterhoofd, ligt de focus dit keer op lezen. Van de drie titels zijn er twee reeds eerder verschenen als prentenboek voor de Kinderboekenweek, maar niet eerder in het reguliere assortiment opgenomen geweest:
de school (uit 1964)
de schrijfster (uit 1990)
ezelsoor (uit 2000)

Deze actie wordt gecommuniceerd via een kleine, handzame toonbankdisplay (herbruikbaar van de vorige oogappeltjes-actie) en via afneembare stickers op de boeken.

De oogappeltjes zijn met 5% extra inkoopkorting te bestellen met het pakket (inhoud 9 exemplaren). De boeken zijn uiteraard ook los te bestellen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dick Bruna
Uitgever
Mercis Publishing B.V.
ISBN
9789056475475
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken