Op weg naar kerst

Prijs € 6,95

Uitverkocht

Susie Poole

Hardback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een prachtig Advents-prentenboek! 'Terwijl de vlammetjes heen en weer dansen, denken we aan een tijd, lang geleden. Een tijd waarin God zijn kerstlicht naar de wereld stuurde. God houdt van licht. Hij heeft altijd veel van licht gehouden. Het licht was het eerste dat Hij ooit gemaakt heeft en het was heel goed'. Hiermee begint Susie Poole het verhaal in 'Op weg naar kerst'. Door bij het scheppingsverhaal te beginnen, zet ze het kerstevangelie in het juiste perspectief. In prachtige bewoordingen en met aansprekende illustraties wordt aan jonge lezers duidelijk gemaakt waarom Jezus geboren moest worden en waarom wij dat nog steeds vieren. Achterin het boek staat een woordenlijst waarin moeilijke woorden worden uitgelegd; zoals bijvoorbeeld priester of gezegend zijn. Het grote boek (23x27 cm) is zeer verzorgd vormgegeven! Dit prentenboek is zeer goed te gebruiken tijdens de Adventsperiode om naar het Kerstfeest toe te leven. In het gezin, in de klas op de basisschool of tijdens de kindernevendienst. Het bijpassende kleurboek is helaas uitverkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susie Poole
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033883620
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
45

Beschrijving

Een prachtig Advents-prentenboek!
'Terwijl de vlammetjes heen en weer dansen, denken we aan een tijd, lang geleden. Een tijd waarin God zijn kerstlicht naar de wereld stuurde. God houdt van licht. Hij heeft altijd veel van licht gehouden. Het licht was het eerste dat Hij ooit gemaakt heeft en het was heel goed'.

Hiermee begint Susie Poole het verhaal in 'Op weg naar kerst'. Door bij het scheppingsverhaal te beginnen, zet ze het kerstevangelie in het juiste perspectief. In prachtige bewoordingen en met aansprekende illustraties wordt aan jonge lezers duidelijk gemaakt waarom Jezus geboren moest worden en waarom wij dat nog steeds vieren. Achterin het boek staat een woordenlijst waarin moeilijke woorden worden uitgelegd; zoals bijvoorbeeld priester of gezegend zijn.
Het grote boek (23x27 cm) is zeer verzorgd vormgegeven!

Dit prentenboek is zeer goed te gebruiken tijdens de Adventsperiode om naar het Kerstfeest toe te leven. In het gezin, in de klas op de basisschool of tijdens de kindernevendienst. Het bijpassende kleurboek is helaas uitverkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susie Poole
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033883620
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
45

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken