Over ons

kinderboek-kopen.nl: de online specialist voor al je kinder- en jeugdboeken; van babyboeken of Nijntje voor peuters tot thrillers voor 16+ en alles daartussenin. Van non-fictie tot fictie, wetenschap, opgroeien en alles wat daarbij komt kijken.

Ambitie
kinderboeken-kopen.nl: dé webwinkel waar zowel kleine kinderen als oudere jeugd, maar ook hun ouders of verzorgers en leraren terechtkunnen. Ieder op zijn eigen interessegebied, in een toegankelijke en betrouwbare omgeving. Onze ambitie is in no-time de beste gespecialiseerde boekwinkel van Nederland te worden. Mét de voordelen van het web: snel, eenvoudig, veilig, overal en 24/7.

Uniek uitgebreid zoeksysteem
Dankzij ons geavanceerde zoeksysteem vind je altijd het boek dat je zoekt. Of laat je erdoor inspireren; de keuzes zijn onuitputtelijk.

Actueel
We zijn continu in beweging: dagelijkse optimalisatie van de content, het up-to-date houden van het bestand en zorgen dat je de nieuwste boeken direct kunt bestellen. We leveren alleen uit voorraad en via gerenommeerde distributeurs; binnen twee werkdagen heb je je bestelling in huis.

Kortom
- Veilig
- Snel (voor 23:00 uur besteld volgende werkdag in huis)
- Actueel
- Gespecialiseerd
- Uniek zoeksysteem

Social media
- kinderboek-kopen.nl op facebook
- kinderboek-kopen.nl op twitter

Neem snel een kijkje bij de afdeling kinderboeken van Boeken.com of een van de andere afdelingen:

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken