Overspel (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nicolet Steemers

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iris is getrouwd met Pepijn, een succesvolle officier van justitie. Ze lijkt volmaakt gelukkig, tot ze verliefd wordt op Willem, de advocaat van een dubieuze vastgoedmagnaat met wie Pepijn namens het om net in een juridisch gevecht is verwikkeld. Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Dan wordt er een raadselachtige moord gepleegdOverspel is een nieuwe twaalfdelige thrillerserie die de VARA in het najaar van 2011 zaterdagavond primetime op de buis brengt. De hoofdrollen worden vertolkt door Sylvia Hoeks, Fedja van Huet, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. De regie is in handen van o.a. Dana Nechushtan (Annie M.G.) en Frank Ketelaar (Vuurzee)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicolet Steemers
Uitgever
Veen, L.J.
ISBN
9789020411294
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
311069 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Iris is getrouwd met Pepijn, een succesvolle officier van justitie. Ze lijkt volmaakt gelukkig, tot ze verliefd wordt op Willem, de advocaat van een dubieuze vastgoedmagnaat met wie Pepijn namens het om net in een juridisch gevecht is verwikkeld. Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Dan wordt er een raadselachtige moord
gepleegd

Overspel is een nieuwe twaalfdelige thrillerserie die de VARA in het najaar van 2011 zaterdagavond primetime op de buis brengt. De hoofdrollen worden vertolkt door Sylvia Hoeks, Fedja van Huet, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. De regie is in handen van o.a. Dana Nechushtan (Annie M.G.) en Frank Ketelaar (Vuurzee)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicolet Steemers
Uitgever
Veen, L.J.
ISBN
9789020411294
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
311069 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken