Pastry Party Modern zoet

Prijs € 31,50

Uitverkocht

P. van Doveren

Hardback | Januari 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zomers zoet buffet met originele en makkelijk te bereiden, moderne en lichte desserten van 'free-wheeling'-banketbakker Kris Goegebeur. Het is zomer en vrienden komen bijeen in de tuin rond een feestelijk versierde buffettafel. De lange tafel bezwijkt bijna onder het gewicht van de gevarieerde keuze aan originele en hedendaagse zoete lekkernijen. Speciaal voor de kinderen zijn er meringueletters met gekleurde suiker, eetbare CD's met chocolade en horens gevuld met snoep. Voor jong en oud wachten er: cakes en ervan afgeleid gebak, ijsbereidingen gemaakt zonder machine, vijf soorten zoete sushi, klassieke taarten in vereenvoudigde nieuwe vorm, tempura van vruchten, uiteenlopend laagjesgebak en zoete soepen. Maar Goegebeur gaat nog een stap verder. Hij herwerkte vijf van zijn klassieke en ingewikkelde gourmettaarten tot verschillende zoete cocktails en eenvoudige desserten die in een handomdraai op tafel staan. Bij elkaar gezet vormen die eenvoudige afgeleide bereidingen opnieuw de klassieke taart. Kris Goegebeur stelde dit bijzondere zoet repertoire samen. Hij is een gedreven jonge brood-en banketbakker en chocoladebewerker uit een nieuwe Vlaamse lichting vakmensen. Kris Goegebeur heeft een eigen patisserie in Roeselare.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. van Doveren
Uitgever
Exhibitions International
ISBN
9789077695555
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een zomers zoet buffet met originele en makkelijk te bereiden, moderne en lichte desserten van 'free-wheeling'-banketbakker Kris Goegebeur.

Het is zomer en vrienden komen bijeen in de tuin rond een feestelijk versierde buffettafel. De lange tafel bezwijkt bijna onder het gewicht van de gevarieerde keuze aan originele en hedendaagse zoete lekkernijen. Speciaal voor de kinderen zijn er meringueletters met gekleurde suiker, eetbare CD's met chocolade en horens gevuld met snoep. Voor jong en oud wachten er: cakes en ervan afgeleid gebak, ijsbereidingen gemaakt zonder machine, vijf soorten zoete sushi, klassieke taarten in vereenvoudigde nieuwe vorm, tempura van vruchten, uiteenlopend laagjesgebak en zoete soepen.
Maar Goegebeur gaat nog een stap verder. Hij herwerkte vijf van zijn klassieke en ingewikkelde gourmettaarten tot verschillende zoete cocktails en eenvoudige desserten die in een handomdraai op tafel staan. Bij elkaar gezet vormen die eenvoudige afgeleide bereidingen opnieuw de klassieke taart.
Kris Goegebeur stelde dit bijzondere zoet repertoire samen. Hij is een gedreven jonge brood-en banketbakker en chocoladebewerker uit een nieuwe Vlaamse lichting vakmensen. Kris Goegebeur heeft een eigen patisserie in Roeselare.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. van Doveren
Uitgever
Exhibitions International
ISBN
9789077695555
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken