Pax

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sara Pennypacker

Hardback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds Peter een jonge vos, die hij Pax noemt, vond, zijn zij onafscheidelijk. Maar op een dag gebeurt het onvoorstelbare; door een dreigende oorlog meldt Peters vader zich bij het leger om zijn vaderland te verdedigen en brengt hij zijn zoon naar het huis van Peters grootvader. Maar Pax mag niet mee en moet terug naar het bos.Honderden kilometers verderop beseft Peter dat hij niet is waar hij moet zijn - bij Pax. Hij besluit terug naar huis te lopen, ondanks de dreiging van de naderende oorlog. Op zoek naar zijn vos gedreven door liefde, vriendschap, loyaliteit en verdriet.Ondertussen wacht Pax vastbesloten op zijn jongen.'Ontroerend eerlijk en hartverscheurend. Pax is gewoon een meesterwerk.' Nummer 1 bestseller New York Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sara Pennypacker
Uitgever
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402600520
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sinds Peter een jonge vos, die hij Pax noemt, vond, zijn zij onafscheidelijk. Maar op een dag gebeurt het onvoorstelbare; door een dreigende oorlog meldt Peters vader zich bij het leger om zijn vaderland te verdedigen en brengt hij zijn zoon naar het huis van Peters grootvader. Maar Pax mag niet mee en moet terug naar het bos.
Honderden kilometers verderop beseft Peter dat hij niet is waar hij moet zijn - bij Pax. Hij besluit terug naar huis te lopen, ondanks de dreiging van de naderende oorlog. Op zoek naar zijn vos gedreven door liefde, vriendschap, loyaliteit en verdriet.
Ondertussen wacht Pax vastbesloten op zijn jongen.

'Ontroerend eerlijk en hartverscheurend. Pax is gewoon een meesterwerk.'

Nummer 1 bestseller New York Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sara Pennypacker
Uitgever
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402600520
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken