Praktijkgids hypotheken 2013

Prijs € 91,24

Uitverkocht

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De afgelopen jaren zijn op z'n minst uitdagend geweest voor de hypotheekbranche. Nieuwe beloningsvormen, steeds meer transparantie, strengere verstrekkings- en aflossingsnormen, een levenloze woningmarkt en structureel lagere inkomsten per hypotheek staan garant voor veel leven in de brouwerij.Per 1 januari 2013 eindigt de provisie op complexe producten. Opnieuw een interessante mijlpaal. Ontstaat er dan een keiharde concurrentie op prijs? Hoe trouw zullen klanten zijn? Duidelijke toegevoegde waarde zal het wapen tegen de prijsspiraal omlaag zijn. De Praktijkgids Hypotheken 2013 vergroot uw kennis en ondersteunt u bij het tot stand brengen van een gedegen en inhoudelijk goed advies.Meer lezen Kluwer FinanciëlePlanningPlusDeze uitgave maakt deel uit van Kluwer FinanciëlePlanningPlus. Een geïntegreerde online oplossing voor adviseurs op het gebied van financiële planning. Kluwer FinanciëlePlanningPlus is ontwikkeld door én voor adviseurs op het gebied van financiële planning zodat zowel de inhoud als de werkwijze nauw aansluiten bij uw dagelijkse werkzaamheden.Meer weten of Kluwer FinanciëlePlanningPlus 1 maand gratis proberen, ga dan naar www.kluwer.nl/financieleplanningplus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Wolters Kluwer
ISBN
9789013113860
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De afgelopen jaren zijn op z'n minst uitdagend geweest voor de hypotheekbranche. Nieuwe beloningsvormen, steeds meer transparantie, strengere verstrekkings- en aflossingsnormen, een levenloze woningmarkt en structureel lagere inkomsten per hypotheek staan garant voor veel leven in de brouwerij.

Per 1 januari 2013 eindigt de provisie op complexe producten. Opnieuw een interessante mijlpaal. Ontstaat er dan een keiharde concurrentie op prijs? Hoe trouw zullen klanten zijn? Duidelijke toegevoegde waarde zal het wapen tegen de prijsspiraal omlaag zijn. De Praktijkgids Hypotheken 2013 vergroot uw kennis en ondersteunt u bij het tot stand brengen van een gedegen en inhoudelijk goed advies.



Meer lezen
Kluwer FinanciëlePlanningPlus
Deze uitgave maakt deel uit van Kluwer FinanciëlePlanningPlus. Een geïntegreerde online oplossing voor adviseurs op het gebied van financiële planning. Kluwer FinanciëlePlanningPlus is ontwikkeld door én voor adviseurs op het gebied van financiële planning zodat zowel de inhoud als de werkwijze nauw aansluiten bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten of Kluwer FinanciëlePlanningPlus 1 maand gratis proberen, ga dan naar www.kluwer.nl/financieleplanningplus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Wolters Kluwer
ISBN
9789013113860
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken