Prentenbijbel

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Liesbeth van Binsbergen

Hardback | September 2008 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Prentenbijbel is een bundeling van de Prentenbijbel – verhalen uit het Oude Testament en de Prentenbijbel – verhalen uit het Nieuwe Testament. De verhalen in de Prentenbijbel worden eenvoudig en aansprekend verteld met behulp van korte teksten en kindgerichte taal. Marijke ten Cate maakte de prachtige illustraties. De illustraties in de Prentenbijbel zijn geschilderd in warme, heldere kleuren en laten veel details zien. Op boeiende wijze vertellen tekst en illustratie samen de bijbelse verhalen. In het Oude Testament komen naast de bekende verhalen over Noach en Daniël ook minder bekende verhalen aan bod, zoals de herbouw van de muren van Jeruzalem onder leiding van Nehemia. Het Nieuwe Testament vertelt over de geboorte en het leven van Jezus, Zacheüs, en ook over de reizen van Paulus en de visioenen van Johannes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liesbeth van Binsbergen
Uitgever
Jongbloed, Uitgeverij
ISBN
9789089120069
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

De Prentenbijbel is een bundeling van de Prentenbijbel – verhalen uit het Oude Testament en de Prentenbijbel – verhalen uit het Nieuwe Testament.
De verhalen in de Prentenbijbel worden eenvoudig en aansprekend verteld met behulp van korte teksten en kindgerichte taal.
Marijke ten Cate maakte de prachtige illustraties. De illustraties in de Prentenbijbel zijn geschilderd in warme, heldere kleuren en laten veel details zien. Op boeiende wijze vertellen tekst en illustratie samen de bijbelse verhalen. In het Oude Testament komen naast de bekende verhalen over Noach en Daniël ook minder bekende verhalen aan bod, zoals de herbouw van de muren van Jeruzalem onder leiding van Nehemia.
Het Nieuwe Testament vertelt over de geboorte en het leven van Jezus, Zacheüs, en ook over de reizen van Paulus en de visioenen van Johannes.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liesbeth van Binsbergen
Uitgever
Jongbloed, Uitgeverij
ISBN
9789089120069
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken