Reis door de tijd

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Geronimo Stilton

Hardback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gi-ga-geitenkaas, wat ik nu toch heb meegemaakt... Mijn goede vriend, professor Volt, heeft een machine uitgevonden, waarmee je door de tijd kan reizen! Door een onhandigheid van mijn irritante neef Klem, vertrok ik helemaal alleen naar... het dino-tijdperk! Brrr, ik had daar nog geen poot aan de grond gezet of ik werd al ontvoerd door een enorme rhamphorynchus...In dit superspannende boek lees je alles wat ik heb meegemaakt tijdens mijn reis door de tijd! Inclusief reisdagboek met allemaal leuke weetjes over de prehistorie, het oude Egypte en de middeleeuwen! Als extraatje heb ik er acht gi-ga-geweldige stickervellen bij gestopt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
Wakkere Muis, B.V. De
ISBN
9789085920274
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Gi-ga-geitenkaas, wat ik nu toch heb meegemaakt... Mijn goede vriend, professor Volt, heeft een machine uitgevonden, waarmee je door de tijd kan reizen! Door een onhandigheid van mijn irritante neef Klem, vertrok ik helemaal alleen naar... het dino-tijdperk! Brrr, ik had daar nog geen poot aan de grond gezet of ik werd al ontvoerd door een enorme rhamphorynchus...In dit superspannende boek lees je alles wat ik heb meegemaakt tijdens mijn reis door de tijd! Inclusief reisdagboek met allemaal leuke weetjes over de prehistorie, het oude Egypte en de middeleeuwen! Als extraatje heb ik er acht gi-ga-geweldige stickervellen bij gestopt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
Wakkere Muis, B.V. De
ISBN
9789085920274
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken