Roze

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Fiona Rempt

Hardback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fee houdt van roze. Ze draagt roze kleren, drinkt uit roze bekers en eet met roze bestek van roze borden. Ze zou het liefst willen dat de hele wereld roze was. Alles in verschillende kleuren roze: babyroze, hardroze, hartjesroze, stoer roze... Haar broer Robin vindt dat maar gek. Een roze regenboog is geen echte regenboog en van roze stoplichten komen alleen maar ongelukken. Toch laat hij haar grootste wens in vervulling gaan!Fiona Rempt, bekend van onder andere de Supervrienden-serie, bedacht een herkenbaar verhaal voor alle meisjes die van roze houden (en dat zijn er heel veel!). Tseard van der Meulen maakte er de prachtige roze illustraties bij.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fiona Rempt
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925970
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Fee houdt van roze. Ze draagt roze kleren, drinkt uit roze bekers en eet met roze bestek van roze borden. Ze zou het liefst willen dat de hele wereld roze was. Alles in verschillende kleuren roze: babyroze, hardroze, hartjesroze, stoer roze... Haar broer Robin vindt dat maar gek. Een roze regenboog is geen echte regenboog en van roze stoplichten komen alleen maar ongelukken. Toch laat hij haar grootste wens in vervulling gaan!

Fiona Rempt, bekend van onder andere de Supervrienden-serie, bedacht een herkenbaar verhaal voor alle meisjes die van roze houden (en dat zijn er heel veel!). Tseard van der Meulen maakte er de prachtige roze illustraties bij.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fiona Rempt
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925970
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken