Ruth

Prijs € 3,95

Uitverkocht

J. Clayden

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een unieke meidenserie voor de allerkleinsten! Deze vier stevige kartonboekjes met ronde hoeken zijn voor girls only! Glitters, pastelkleuren en originele illustraties. Elk boekje vertelt in één woord per pagina het verhaal van een vrouw uit de Bijbel. Mirjam de zus van Mozes; Ruth die met Noömi naar Israël vertrok; de mooie koningin Ester die haar volk van de dood redde en Marta, de zus van Maria die het zo druk had met de zorg voor haar gast. Achterin de boekjes van stevig karton, staat het volledige bijbelverhaal. De woorden die kinderen per pagina hebben geleerd, komen passend in het complete verhaal weer terug. De opzet van één woord per pagina is helemaal gericht op jonge kinderen die leren praten. Maar het biedt ook voorlezers de mogelijkheid om het verhaal in eigen woorden te vertellen. De illustraties zijn zeer kleurrijk en helder en de grote-letterwoorden maken de boekjes ook heel geschikt voor kinderen met een (visuele) handicap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Clayden
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033829895
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
14

Beschrijving

Een unieke meidenserie voor de allerkleinsten! Deze vier stevige kartonboekjes met ronde hoeken zijn voor girls only! Glitters, pastelkleuren en originele illustraties.

Elk boekje vertelt in één woord per pagina het verhaal van een vrouw uit de Bijbel. Mirjam de zus van Mozes; Ruth die met Noömi naar Israël vertrok; de mooie koningin Ester die haar volk van de dood redde en Marta, de zus van Maria die het zo druk had met de zorg voor haar gast. Achterin de boekjes van stevig karton, staat het volledige bijbelverhaal. De woorden die kinderen per pagina hebben geleerd, komen passend in het complete verhaal weer terug.

De opzet van één woord per pagina is helemaal gericht op jonge kinderen die leren praten. Maar het biedt ook voorlezers de mogelijkheid om het verhaal in eigen woorden te vertellen. De illustraties zijn zeer kleurrijk en helder en de grote-letterwoorden maken de boekjes ook heel geschikt voor kinderen met een (visuele) handicap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Clayden
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033829895
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
14

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken