Schaken voor 4

Prijs € 14,99

Uitverkocht

December 2011 |

Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Schaken voor 4 is veel meer dan schaken alleen: jong, oud, beginner en grootmeester, iedereen doet mee! Speel individueel of 2-tegen-2 en bereid je voor op een dynamisch familiespel vol verrassingen.Schaken voor 4 is herkenbaar en vernieuwend tegelijkertijd. Met een minimale aanpassing van de bekende spelregels is het nu mogelijk om met 2, 3 en 4 spelers te schaken. In 4 vrolijke kleuren, dus heel geschikt als familie- en kinderspel! Leuk is dat ervaren en onervaren spelers in teamverband samen kunnen spelen.Inhoud: 64 schaakstukken in vier kleuren, 1 schaakbord en spelregels

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Nova Carta bv
ISBN
8715659002184
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Beschrijving

Schaken voor 4 is veel meer dan schaken alleen: jong, oud, beginner en grootmeester, iedereen doet mee! Speel individueel of 2-tegen-2 en bereid je voor op een dynamisch familiespel vol verrassingen.

Schaken voor 4 is herkenbaar en vernieuwend tegelijkertijd. Met een minimale aanpassing van de bekende spelregels is het nu mogelijk om met 2, 3 en 4 spelers te schaken. In 4 vrolijke kleuren, dus heel geschikt als familie- en kinderspel! Leuk is dat ervaren en onervaren spelers in teamverband samen kunnen spelen.

Inhoud: 64 schaakstukken in vier kleuren, 1 schaakbord en spelregels

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Nova Carta bv
ISBN
8715659002184
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken