Schilderijententoonstelling

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Modeste Moessorgski, Bette Westera

Februari 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schilderijententoonstelling van de Russische componist Modest Moessorgski (1839 — 1881) is al weer deel zes in de goedlopende serie muziekboekjes-met-cd die Gottmer samen met Universal Music uitgeeft. Uit de spannende muziek distilleerden Bette Westera en Philip Hopman in nauwe samenwerking een prentenboekverhaal dat nog een extra dimensie geeft aan dit beroemde klassieke muziekstuk, waarin o.a. Gnomus de dwerg en Baba Jaga met haar hut op kippenpoten langskomen. De muziek wordt uitgevoerd door de Berliner Philharmoniker onder leiding van Herbert von Karajan. Uit de pers: 'Je blijft geboeid luisteren naar het verhaal en de betoverende muziek van Tsjaikovski.' - Het Parool over De Notenkraker 'Een serie die een pluim verdient!' - Trouw 'Beide cd's zijn zonder twijfel uitstekend geschikt om kinderen verslingerd te laten raken aan klassieke muziek.' - Het Parool over Het Zwanenmeer en De Vuurvogel. 'De combinatie van de originele prentenboeken met de cd's maken het tot een totaalbeleving.' - NCRV Gids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Modeste Moessorgski, Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025741174
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Schilderijententoonstelling van de Russische componist Modest Moessorgski (1839 — 1881) is al weer deel zes in de goedlopende serie muziekboekjes-met-cd die Gottmer samen met Universal Music uitgeeft.
Uit de spannende muziek distilleerden Bette Westera en Philip Hopman in nauwe samenwerking een prentenboekverhaal dat nog een extra dimensie geeft aan dit beroemde klassieke muziekstuk, waarin o.a. Gnomus de dwerg en Baba Jaga met haar hut op kippenpoten langskomen. De muziek wordt uitgevoerd door de Berliner Philharmoniker onder leiding van Herbert von Karajan.

Uit de pers:

'Je blijft geboeid luisteren naar het verhaal en de betoverende muziek van Tsjaikovski.' - Het Parool over De Notenkraker

'Een serie die een pluim verdient!' - Trouw

'Beide cd's zijn zonder twijfel uitstekend geschikt om kinderen verslingerd te laten raken aan klassieke muziek.' - Het Parool over Het Zwanenmeer en De Vuurvogel.

'De combinatie van de originele prentenboeken met de cd's maken het tot een totaalbeleving.' - NCRV Gids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Modeste Moessorgski, Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025741174
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken