Schoolvoetbal

Prijs € 11,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Hardback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tijdens een training met het schoolelftal loopt een hond het veld op. Twee jongens komen er vlak achter aan. Ruw halen ze de hond van het veld. De volgende dag lopen Remy en Daan de twee jongens weer tegen het lijf. Ze zijn hun hond kwijt en denken dat de twee vrienden er meer van weten. Remy en Daan weten van niets, maar als ze uit elkaar gaan, zien ze de hond. Die leidt hen naar het industrieterrein waar ze een verrassende ontdekking doen. Het is het begin van een spannende speurtocht naar de daders van een grote misdaad.Ondertussen trainen de jongens met het schoolteam voor de wedstrijd tegen de Plesmanschool. In deze jaarljiks terugkerende wedstrijd staat de eer en een jaar het bezit van de wisselbeker op het spel. Daan en Remy zijn de twee belangrijkste spelers, maar als zij ineens verdachten worden, is nog maar de vraag of ze wel mee kunnen doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819250
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tijdens een training met het schoolelftal loopt een hond het veld op. Twee jongens komen er vlak achter aan. Ruw halen ze de hond van het veld. De volgende dag lopen Remy en Daan de twee jongens weer tegen het lijf. Ze zijn hun hond kwijt en denken dat de twee vrienden er meer van weten. Remy en Daan weten van niets, maar als ze uit elkaar gaan, zien ze de hond. Die leidt hen naar het industrieterrein waar ze een verrassende ontdekking doen. Het is het begin van een spannende speurtocht naar de daders van een grote misdaad.
Ondertussen trainen de jongens met het schoolteam voor de wedstrijd tegen de Plesmanschool. In deze jaarljiks terugkerende wedstrijd staat de eer en een jaar het bezit van de wisselbeker op het spel. Daan en Remy zijn de twee belangrijkste spelers, maar als zij ineens verdachten worden, is nog maar de vraag of ze wel mee kunnen doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819250
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken