Speed

Prijs € 14,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Inez van Loon

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat valt er nou in dat saaie dorp van Levi en zijn vrienden te beleven terwijl de hele wereld op vakantie is? Vakantie zit er dit jaar niet in voor Levi en Joep. De 3 J's zouden hen meenemen naar een pool. Maar waar hangen die gasten uit? Trouwens, waar vind je een pool in dit land? Welk vakantiebaantje krijgen Levi en Joep? Waarom krijgt Jim mot met Jerry over Cyril? Ze is toch zes weken op zeilvakantie? En wat is er voor geheimzinnigs aan de hand met de vader van Jon? Als ze de boot van Harry gaan schilderen, loopt alles uit de hand. Wil hij daarna nog wel de opzichter worden van het nieuwe skatepark?Langzamerhand trekken de eerste bedrijfjes in de cacaofabriek, maar met het skatepark op de begane grond schiet het niet op. Komt het er nog van? Een ontmoeting met Finn, een rondtrekkende skater, brengt hen op een geniaal plan. Uiteindelijk wordt het de beste zomer van hun leven!Een nieuw deel in de spannende skateserie 'Skatewise'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inez van Loon
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044821239
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat valt er nou in dat saaie dorp van Levi en zijn vrienden te beleven terwijl de hele wereld op vakantie is? Vakantie zit er dit jaar niet in voor Levi en Joep. De 3 J's zouden hen meenemen naar een pool. Maar waar hangen die gasten uit? Trouwens, waar vind je een pool in dit land? Welk vakantiebaantje krijgen Levi en Joep? Waarom krijgt Jim mot met Jerry over Cyril? Ze is toch zes weken op zeilvakantie? En wat is er voor geheimzinnigs aan de hand met de vader van Jon? Als ze de boot van Harry gaan schilderen, loopt alles uit de hand. Wil hij daarna nog wel de opzichter worden van het nieuwe skatepark?
Langzamerhand trekken de eerste bedrijfjes in de cacaofabriek, maar met het skatepark op de begane grond schiet het niet op. Komt het er nog van? Een ontmoeting met Finn, een rondtrekkende skater, brengt hen op een geniaal plan. Uiteindelijk wordt het de beste zomer van hun leven!

Een nieuw deel in de spannende skateserie 'Skatewise'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inez van Loon
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044821239
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken