Spinnen in beeld

Prijs € 2,99

Uitverkocht

G.J. Roebers, Geert-Jan Roebers

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ideale (mini-) spinnengids voor beginners! Met dit boekje leer je in een notendop 24 huis-tuin-en-keuken spinnen kennen: hun leefwijze, gedrag en hoe je ze kunt herkennen.Veel mensen vinden spinnen alleen maar eng. Maar hun lichamen zitten wonderlijk in elkaar en ze vertonen allerlei interessant gedrag. Spinnen kijken wordt nog leuker als je ze kunt herkennen.Dit natuurgidsje laat je kennis maken algemeen voorkomende spinnensoorten zoals kruisspin, waterspin en lentevuurspin. Verder kom je interessante dingen te weten over een aantal blikvangers uit de ruigere natuur en over drie spinachtigen (schapenteek, geluksspinnetje en hooiwagen).Hoe leven en jagen spinnen en hoe bouwen ze hun spinnenweb? Inclusief tips over hoe, waar en wanneer je spinnen kunt vinden, en waar je op moet letten bij het op naam brengen. Zo kun je binnen een mum van tijd een 'spinnenkenner' worden. 'Spinnen in beeld': in handig zakformaat, fraai geïllustreerd & zoekkaart. Dit zakgidsje & zoekkaart hoort bij de serie 'Natuur in beeld' van de KNNV Uitgeverij. Ideaal om kennis te maken met de natuur dichtbij!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G.J. Roebers, Geert-Jan Roebers
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050112932
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

De ideale (mini-) spinnengids voor beginners! Met dit boekje leer je in een notendop 24 huis-tuin-en-keuken spinnen kennen: hun leefwijze, gedrag en hoe je ze kunt herkennen.

Veel mensen vinden spinnen alleen maar eng. Maar hun lichamen zitten wonderlijk in elkaar en ze vertonen allerlei interessant gedrag. Spinnen kijken wordt nog leuker als je ze kunt herkennen.

Dit natuurgidsje laat je kennis maken algemeen voorkomende spinnensoorten zoals kruisspin, waterspin en lentevuurspin. Verder kom je interessante dingen te weten over een aantal blikvangers uit de ruigere natuur en over drie spinachtigen (schapenteek, geluksspinnetje en hooiwagen).

Hoe leven en jagen spinnen en hoe bouwen ze hun spinnenweb? Inclusief tips over hoe, waar en wanneer je spinnen kunt vinden, en waar je op moet letten bij het op naam brengen. Zo kun je binnen een mum van tijd een 'spinnenkenner' worden. 'Spinnen in beeld': in handig zakformaat, fraai geïllustreerd & zoekkaart.

Dit zakgidsje & zoekkaart hoort bij de serie 'Natuur in beeld' van de KNNV Uitgeverij. Ideaal om kennis te maken met de natuur dichtbij!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G.J. Roebers, Geert-Jan Roebers
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050112932
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken