Survival (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Lydia Rood

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn best doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat. Raften, over touwbruggen een woeste rivier oversteken, midden in de nacht gedropt worden in een donker bos… Spannend! Maar het lijkt toch wel alsof ze alleen maar de verkeerde dingen zegt en doet. Niemand heeft echt oog voor haar, net als thuis. Maar is dat echt zo? Is er misschien toch iemand die kijkt, alleen naar haar?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025869175
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
836395 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn best doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát.

Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat. Raften, over touwbruggen een woeste rivier oversteken, midden in de nacht gedropt worden in een donker bos… Spannend! Maar het lijkt toch wel alsof ze alleen maar de verkeerde dingen zegt en doet. Niemand heeft echt oog voor haar, net als thuis. Maar is dat echt zo? Is er misschien toch iemand die kijkt, alleen naar haar?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025869175
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
836395 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken