Tegenwoordig heet iedereen Sorry (e-Book)

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bart Moeyaert

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bianca is een meisje met een gebruiksaanwijzing, vindt haar moeder, die al genoeg te stellen heeft met zorgenkind Alan, Bianca’s broertje. Bianca is onhandelbaar. Dat zegt haar vader. Hij is met ‘zijn Cruz’ naar een woongroep verhuisd en heeft zijn dochter liever niet elk weekend op bezoek. Bianca is merkwaardig, zegt Billie King, Bianca’s favoriete actrice. Op een warme middag in augustus zit ze zomaar in de woonkamer een kopje thee te drinken. Bianca zelf weet niet goed hoe ze zich voelt of hoe ze haar gedachten stil moet krijgen. Het liefst zou ze bij niemand horen. Maar vandaag, met Billie King in de buurt, wordt ze opeens duidelijker dan ooit en geeft ze een nieuwe betekenis aan onhandelbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bart Moeyaert
Uitgever
Querido
ISBN
9789021415147
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
245786 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
115

Beschrijving

Bianca is een meisje met een gebruiksaanwijzing, vindt haar moeder, die al genoeg te stellen heeft met zorgenkind Alan, Bianca’s broertje. Bianca is onhandelbaar. Dat zegt haar vader. Hij is met ‘zijn Cruz’ naar een woongroep verhuisd en heeft zijn dochter liever niet elk weekend op bezoek.
Bianca is merkwaardig, zegt Billie King, Bianca’s favoriete actrice. Op een warme middag in augustus zit ze zomaar in de woonkamer een kopje thee te drinken.
Bianca zelf weet niet goed hoe ze zich voelt of hoe ze haar gedachten stil moet krijgen. Het liefst zou ze bij niemand horen. Maar vandaag, met Billie King in de buurt, wordt ze opeens duidelijker dan ooit en geeft ze een nieuwe betekenis aan onhandelbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bart Moeyaert
Uitgever
Querido
ISBN
9789021415147
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
245786 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
115

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken