Timboektoe rules ! (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Carry Slee

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. De klassenleraar, die gymnastiek geeft, grijpt ook niet in. Hij heeft een hekel aan dikke Jochem. Jochem lijkt zich niets aan te trekken van de pesterijen, die elke dag erger worden. Als de klas weer eens dubbel ligt, lacht hij zelf mee.Maar op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond ook nooit opengedaan? Samen met een vriendin gaat hij Jochem zoeken om te zeggen dat het hem spijt.Dan vinden ze Jochems tas in het meer. Misschien is het al te laat...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789049926328
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
816270 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
161

Beschrijving

Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. De klassenleraar, die gymnastiek geeft, grijpt ook niet in. Hij heeft een hekel aan dikke Jochem. Jochem lijkt zich niets aan te trekken van de pesterijen, die elke dag erger worden. Als de klas weer eens dubbel ligt, lacht hij zelf mee.
Maar op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond ook nooit opengedaan? Samen met een vriendin gaat hij Jochem zoeken om te zeggen dat het hem spijt.
Dan vinden ze Jochems tas in het meer. Misschien is het al te laat...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789049926328
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
816270 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
161

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken