Tristan en Isolde

Prijs € 15,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Hardback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de dag van zijn geboorte raakt Tristan zijn ouders kwijt. Toch heeft hij een gelukkige jeugd. Hij leert graag en is overal goed in: zwaardvechten, schaken, paardrijden, vissen en schieten met pijl en boog. Als hij volwassen wordt, verovert hij met de hulp van andere ridders het koninkrijk van zijn gestorven ouders. Dan ontmoet hij zijn ware liefde Isolde. Een heftige, maar verboden liefde. Marian Hoefnagel, auteur van de Reality Reeks, heeft Tristan en Isolde bewerkt. Niemand weet precies hoe oud het verhaal van Tristan en Isolde is of wie het heeft verzonnen. Door de eeuwen heen is het steeds doorverteld, net als de legende van koning Arthur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086960699
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Op de dag van zijn geboorte raakt Tristan zijn ouders kwijt. Toch heeft hij een gelukkige jeugd. Hij leert graag en is overal goed in: zwaardvechten, schaken, paardrijden, vissen en schieten met pijl en boog. Als hij volwassen wordt, verovert hij met de hulp van andere ridders het koninkrijk van zijn gestorven ouders. Dan ontmoet hij zijn ware liefde Isolde. Een heftige, maar verboden liefde.

Marian Hoefnagel, auteur van de Reality Reeks, heeft Tristan en Isolde bewerkt. Niemand weet precies hoe oud het verhaal van Tristan en Isolde is of wie het heeft verzonnen. Door de eeuwen heen is het steeds doorverteld, net als de legende van koning Arthur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086960699
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken