Trofee (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Steffen Jacobsen

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de erfenis van een Deense industrieel duikt een dvd op met belastende opnames van een mensenjacht. Privé-detective Michael Sander krijgt de opdracht de nabestaanden op te sporen, maar stuit daarbij op de sinistere geheimen binnen de familie Caspersen. Politiecommissaris Lene Jensen onderzoekt ondertussen de vermeende zelfmoord van veteraan Kim Hansen. Zijn vrouw vermoedt dat hij vermoord is en Lenes onderzoek leidt haar een wereld binnen van machtsmisbruik en onvoorwaardelijke vriendschap. Wanneer Lenes dochter ingezet wordt als chantagemiddel, moeten Michael en Lene samenwerken om hun geliefden te beschermen. Steffen Jacobsen (1956) wordt door critici geroemd in vergelijking met Mankell en Larsson. Jacobsen woont in Birkerød, Denemarken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steffen Jacobsen
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023486442
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1209692 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de erfenis van een Deense industrieel duikt een dvd op met belastende opnames van een mensenjacht. Privé-detective Michael Sander krijgt de opdracht de nabestaanden op te sporen, maar stuit daarbij op de sinistere geheimen binnen de familie Caspersen. Politiecommissaris Lene Jensen onderzoekt ondertussen de vermeende zelfmoord van veteraan Kim Hansen. Zijn vrouw vermoedt dat hij vermoord is en Lenes onderzoek leidt haar een wereld binnen van machtsmisbruik en onvoorwaardelijke vriendschap. Wanneer Lenes dochter ingezet wordt als chantagemiddel, moeten Michael en Lene samenwerken om hun geliefden te beschermen.

Steffen Jacobsen (1956) wordt door critici geroemd in vergelijking met Mankell en Larsson. Jacobsen woont in Birkerød, Denemarken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steffen Jacobsen
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023486442
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1209692 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken