Turks voor Dummies

Prijs € 32,99

Uitverkocht

Elif Dilmac

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handige gids om je weg te vinden in de Turkse taal en cultuur.Turks voor Dummies is de onmisbare taalcursus voor iedereen die een woordje Turks wil leren begrijpen of spreken en zich verstaanbaar wil maken in alledaagse situaties. Dit praktische en toegankelijke boek geeft een duidelijk overzicht van de Turkse basisgrammatica en leert je wat je kunt zeggen als je uit eten gaat, boodschappen doet, naar werk zoekt of de weg wilt vragen.Bovendien maak je kennis met de Turkse cultuur, gebruiken en gewoonten. Op de cd staan talloze handige dialogen. Elif Dilmaç is docente Turks aan het Instituut voor Islamitische Studies aan de Vrije Universiteit van Berlijn. Bovendien geeft ze cursussen Turks op het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elif Dilmac
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043025751
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Handige gids om je weg te vinden in de Turkse taal en cultuur.

Turks voor Dummies is de onmisbare taalcursus voor iedereen die een woordje Turks wil leren begrijpen of spreken en zich verstaanbaar wil maken in alledaagse situaties. Dit praktische en toegankelijke boek geeft een duidelijk overzicht van de Turkse basisgrammatica en leert je wat je kunt zeggen als je uit eten gaat, boodschappen doet, naar werk zoekt of de weg wilt vragen.
Bovendien maak je kennis met de Turkse cultuur, gebruiken en gewoonten. Op de cd staan talloze handige dialogen.

Elif Dilmaç is docente Turks aan het Instituut voor Islamitische Studies aan de Vrije Universiteit van Berlijn. Bovendien geeft ze cursussen Turks op het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elif Dilmac
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043025751
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken