Ulysses Moore 1 Het geheim van Villa Argo

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

P. Baccalario

Hardback | Juli 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ken je Indiana Jones? Stop een jongere versie in een boek, voeg een snufje avontuur, een lepel mysterie, een vleugje geschiedenis en wat echt vriendschap toe en het resultaat is: "Het geheim van Villa Argo". Killmore Cove in Cornwall, Engeland. Jason en Julia zijn net met hun ouders vanuit Londen verhuisd naar Villa Argo, een prachtig groot landhuis boven op een klip aan de zee. Nestor is er de tuinier die weinig zegt maar heel veel lijkt te weten over het huis... De kinderen zijn dol op avontuur en zijn dan ook heel blij met een villa vol mysteries en afgesloten deuren. Op een avond wanneer hun ouders voor een paar dagen naar Londen zijn, gaan Jason, Julia en hun vriend Rick op onderzoek. Achter een grote kast ontdekken ze een deur die ze, hoe hard ze ook proberen, niet open krijgen. De deur heeft vier sloten...Waar zijn de sleutels? Het lijkt een onoplosbaar probleem. Maar toch willen Jason, Julia en Rick de deur open maken...tot elke prijs... Zo begint een avontuurlijke schattenjacht via geheime gangen, valdeuren en raadsels naar een magische grot diep in de rotsen...Daar wacht hen een verrassing! Het geheim van Villa Argo is het eerste deel van een reeks superspannende en meeslepende boeken over de avonturen van Jason, Julia en Rick. Danzij hun moed en inzet slagen zij erin het geheim van Villa Argo te ontdekken. Maar dan begint pas het echte avontuur... Een verhaal vol spanning, mysterie, vriendschap, verrassingen...zou reizen in de tijd dan toch bestaan? En wie is die geheimzinnige Ulysses Moore?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Baccalario
Uitgever
Bakermat
ISBN
9789078345008
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Beschrijving

Ken je Indiana Jones? Stop een jongere versie in een boek, voeg een snufje avontuur, een lepel mysterie, een vleugje geschiedenis en wat echt vriendschap toe en het resultaat is: "Het geheim van Villa Argo".

Killmore Cove in Cornwall, Engeland. Jason en Julia zijn net met hun ouders vanuit Londen verhuisd naar Villa Argo, een prachtig groot landhuis boven op een klip aan de zee. Nestor is er de tuinier die weinig zegt maar heel veel lijkt te weten over het huis... De kinderen zijn dol op avontuur en zijn dan ook heel blij met een villa vol mysteries en afgesloten deuren.

Op een avond wanneer hun ouders voor een paar dagen naar Londen zijn, gaan Jason, Julia en hun vriend Rick op onderzoek. Achter een grote kast ontdekken ze een deur die ze, hoe hard ze ook proberen, niet open krijgen. De deur heeft vier sloten...Waar zijn de sleutels? Het lijkt een onoplosbaar probleem. Maar toch willen Jason, Julia en Rick de deur open maken...tot elke prijs...

Zo begint een avontuurlijke schattenjacht via geheime gangen, valdeuren en raadsels naar een magische grot diep in de rotsen...Daar wacht hen een verrassing!

Het geheim van Villa Argo is het eerste deel van een reeks superspannende en meeslepende boeken over de avonturen van Jason, Julia en Rick. Danzij hun moed en inzet slagen zij erin het geheim van Villa Argo te ontdekken. Maar dan begint pas het echte avontuur...
Een verhaal vol spanning, mysterie, vriendschap, verrassingen...zou reizen in de tijd dan toch bestaan? En wie is die geheimzinnige Ulysses Moore?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Baccalario
Uitgever
Bakermat
ISBN
9789078345008
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken