Vaargids Randmeren, Flevoland & NW-Overijssel

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Dick Baaij

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met deze Vaargids heeft u een zeer complete leidraad in handen waarmee u op eigen houtje de Randmeren, Flevoland en noordwest Overijssel per boot kunt verkennen. De beschreven vaartochten leiden u langs een prachtig en afwisselend vaargebied. Wij brengen u langs vissersstadjes aan de voormalige Zuiderzeekust, de huidige Randmeren. De rustige poldervaarten, afgewisseld met gedurfde architectuur, geven een eindeloos bijna onhollands gevoel van rust. Ook leiden wij u langs het natuurgebied de Weerribben. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan de innerlijke mens. Wij hebben voor u verschillende cafés, restaurants en hotels geselecteerd waar u voor de deur kunt afmeren. In het hoofdstuk Doen! beschrijven wij leuke uitjes in plaatsen die goed bereikbaar zijn per boot. Vaargids Randmeren, Flevoland & NW-Overijssel biedt u veel praktische informatie zoals adressen van jachthavens en –werven, brughoogtes en bedieningstijden. Natuurlijk is een geode, gedetailleerde vaarkaart van het gehele gebied bijgevoegd. Wij wensen u veel vaarplezier met deze nieuwe gids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dick Baaij
Uitgever
De Amsterdamse Vaargids
ISBN
9789080546172
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Met deze Vaargids heeft u een zeer complete leidraad in handen waarmee u op eigen houtje de Randmeren, Flevoland en noordwest Overijssel per boot kunt verkennen.
De beschreven vaartochten leiden u langs een prachtig en afwisselend vaargebied.
Wij brengen u langs vissersstadjes aan de voormalige Zuiderzeekust, de huidige Randmeren. De rustige poldervaarten, afgewisseld met gedurfde architectuur, geven een eindeloos bijna onhollands gevoel van rust.
Ook leiden wij u langs het natuurgebied de Weerribben.
Uiteraard besteden wij ook aandacht aan de innerlijke mens. Wij hebben voor u verschillende cafés, restaurants en hotels geselecteerd waar u voor de deur kunt afmeren. In het hoofdstuk Doen! beschrijven wij leuke uitjes in plaatsen die goed bereikbaar zijn per boot.
Vaargids Randmeren, Flevoland & NW-Overijssel biedt u veel praktische informatie zoals adressen van jachthavens en –werven, brughoogtes en bedieningstijden.
Natuurlijk is een geode, gedetailleerde vaarkaart van het gehele gebied bijgevoegd.
Wij wensen u veel vaarplezier met deze nieuwe gids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dick Baaij
Uitgever
De Amsterdamse Vaargids
ISBN
9789080546172
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken