Van liefde en verlangen (e-Book)

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Imme Dros

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z'n minst kent van naam: Het zwanenmeer, Cyrano de Bergerac, Blauwbaard, De vuurvogel, Peer Gynt, Psyche en Eros... De bewerkingen van Dros zijn verrassend (ze weet van Roodkapjes wolf een tragische figuur te maken), geschreven in heerlijk levend Nederlands, en ze getuigen van een enorme kennis van de menselijke natuur. Niet voor niets is ze wel het zusje van Homeros genoemd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Imme Dros
Uitgever
Querido
ISBN
9789021414973
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
37298203 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z'n minst kent van naam: Het zwanenmeer, Cyrano de Bergerac, Blauwbaard, De vuurvogel, Peer Gynt, Psyche en Eros...
De bewerkingen van Dros zijn verrassend (ze weet van Roodkapjes wolf een tragische figuur te maken), geschreven in heerlijk levend Nederlands, en ze getuigen van een enorme kennis van de menselijke natuur. Niet voor niets is ze wel het zusje van Homeros genoemd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Imme Dros
Uitgever
Querido
ISBN
9789021414973
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
37298203 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken