Van oma mag dat wel

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Carry Slee

Hardback | Juni 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Merel en Koen krijgen een nieuwe oppas. Merel wil graag een lieve mevrouw met zwarte vlechtjes met kraaltjes erin. En Koen wil de koningin. Als ze maar net zo aardig is als hun oude oppas. Tot hun verbazing krijgen ze de allerliefste oppas die mogelijk is: hun eigen oma. In Van oma mag dat wel beschrijft Carry Slee vijftien harverwarmende, gezellige, humoristische en vooral herkenbare voorvallen tussen grootouders en kleinkinderen. Merel en Koen gaan voor het eerste met de trein mee, mogen in de tuin kamperen, een smikkelrestaurant inrichten en elf boodschappen doen. Van oma mag dat wel is een heerlijk voorleesboek voor kinderen vanaf vier jaar én een prachtig cadeau voor iedere oma en opa.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Moon
ISBN
9789044324280
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

Merel en Koen krijgen een nieuwe oppas. Merel wil graag een lieve mevrouw met zwarte vlechtjes met kraaltjes erin. En Koen wil de koningin. Als ze maar net zo aardig is als hun oude oppas. Tot hun verbazing krijgen ze de allerliefste oppas die mogelijk is: hun eigen oma.

In Van oma mag dat wel beschrijft Carry Slee vijftien harverwarmende, gezellige, humoristische en vooral herkenbare voorvallen tussen grootouders en kleinkinderen.
Merel en Koen gaan voor het eerste met de trein mee, mogen in de tuin kamperen, een smikkelrestaurant inrichten en elf boodschappen doen.
Van oma mag dat wel is een heerlijk voorleesboek voor kinderen vanaf vier jaar én een prachtig cadeau voor iedere oma en opa.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Moon
ISBN
9789044324280
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken