Verboden te vliegen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Martine Letterie

EPUB met digitaal watermerk | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet ben,’ heeft Marius gezegd toen hij haar de eerste keer liet helpen. Maar waarom zou hij er een keer niet zijn? Hij is er immers altijd? Het is oorlog. De Duitsers nemen alles in beslag. Huizen, fietsen, radio’s... en duiven. Want duiven kunnen boodschappen overbrengen aan de vijand. Fietje moet een list bedenken om de duiven te redden. Gelukkig weet Fietje zeker dat ze de duiven kan verstaan, en zij haar. Vanuit een verrassend perspectief brengt Martine Letterie de Tweede Wereldoorlog tot leven voor jonge kinderen, zoals ze dat eerder zo prachtig gedaan heeft in het met een Zilveren Griffel bekroonde Kinderen met een ster. Met fullcolourillustraties van Rick de Haas.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martine Letterie
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025876784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
65394620 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet ben,’ heeft Marius gezegd toen hij haar de eerste keer liet helpen. Maar waarom zou hij er een keer niet zijn? Hij is er immers altijd?
Het is oorlog. De Duitsers nemen alles in beslag. Huizen, fietsen, radio’s... en duiven. Want duiven kunnen boodschappen overbrengen aan de vijand. Fietje moet een list bedenken om de duiven te redden. Gelukkig weet Fietje zeker dat ze de duiven kan verstaan, en zij haar. Vanuit een verrassend perspectief brengt Martine Letterie de Tweede Wereldoorlog tot leven voor jonge kinderen, zoals ze dat eerder zo prachtig gedaan heeft in het met een Zilveren Griffel bekroonde Kinderen met een ster.
Met fullcolourillustraties van Rick de Haas.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martine Letterie
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025876784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
65394620 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken