Verboden voor mij (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Maren Stoffels

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. 's Nachts droomde ik over chipszakken, DJ’s en feestverlichting. Ik kon dit. Heel Noord zou trots op me zijn. En Max? Die zou me eindelijk zien staan. Daar had ik veel voor over. Misschien zelfs te veel.’ Caro is boos en verdrietig als haar vriendin wordt aangevallen door een groepje uit Zuid. Ze ontploft als Zuid ook nog eens een feest geeft... op het terrein van Noord. Caro wil wraak en ze geeft een beter feest. Met chips en drinken van Zuid, dat zal ze leren! Maar als de Zuiders op haar feest verschijnen, gaat het fout. Hoe kan Caro voorkomen dat er opnieuw een slachtoffer valt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maren Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025860387
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
876622 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

‘Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. 's Nachts droomde ik over chipszakken, DJ’s en feestverlichting. Ik kon dit. Heel Noord zou trots op me zijn. En Max? Die zou me eindelijk zien staan. Daar had ik veel voor over. Misschien zelfs te veel.’

Caro is boos en verdrietig als haar vriendin wordt aangevallen door een groepje uit Zuid. Ze ontploft als Zuid ook nog eens een feest geeft... op het terrein van Noord.
Caro wil wraak en ze geeft een beter feest. Met chips en drinken van Zuid, dat zal ze leren!
Maar als de Zuiders op haar feest verschijnen, gaat het fout. Hoe kan Caro voorkomen dat er opnieuw een slachtoffer valt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maren Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025860387
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
876622 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken