Verdwenen in de Sargassozee

Prijs € 19,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Patrick Lagrou

Paperback | November 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na een hevige winterstorm wordt het eiland van Marijn bedreigd door reusachtige velden blaaswier. In dichte pakken blijven ze voor de kust drijven. Bij nader onderzoek blijken ze uit de Sargassozee te komen, een zee waarover al eeuwen een waas van geheimzinnigheid hangt.In de dagen die daarop volgen, doen er zich op en rond het eiland steeds meer vreemde verschijnselen voor. Wat kan de verklaring hiervoor zijn? Zal de nuchtere wetenschapper Ben Jansen er in slagen die tijdig te vinden? Of krijgt de fantast doctor Otto Wagner dan toch gelijk en komt Long Island langzaam in de greep van de beruchte Bermuda-driehoek, bijgenaamd: de Duivelsdriehoek?Marijn, Talitha en de dolfijn Derby staan hier voor een nieuwe uitdaging.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Na een hevige winterstorm wordt het eiland van Marijn bedreigd door reusachtige velden blaaswier. In dichte pakken blijven ze voor de kust drijven. Bij nader onderzoek blijken ze uit de Sargassozee te komen, een zee waarover al eeuwen een waas van geheimzinnigheid hangt.
In de dagen die daarop volgen, doen er zich op en rond het eiland steeds meer vreemde verschijnselen voor. Wat kan de verklaring hiervoor zijn? Zal de nuchtere wetenschapper Ben Jansen er in slagen die tijdig te vinden? Of krijgt de fantast doctor Otto Wagner dan toch gelijk en komt Long Island langzaam in de greep van de beruchte Bermuda-driehoek, bijgenaamd: de Duivelsdriehoek?
Marijn, Talitha en de dolfijn Derby staan hier voor een nieuwe uitdaging.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken