Versterk je uitstraling

kracht en kwetsbaarheid in balans

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

C. Bont

Paperback | November 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen straalt iets uit. Het is belangrijk om je goed te voelen maar ook om goed over te komen. Weet jij wat jou hierin belemmert en wat voor jou juist wel werkt? In dit boek laat Carolina Bont zien hoe je je uitstraling kunt versterken en hoe je intuïtie daarbij kan helpen. Ze geeft praktijkvoorbeelden en een hele reeks verhelderende opdrachten en oefeningen. Je krijgt inzicht in je eigen energieveld en in hoe je direct een positieve invloed kunt uitoefenen op je gedachten, je stemming en de interactie met je omgeving. In Versterk je uitstraling is er ruimte voor al je gevoelens: je kunt krachtig overkomen zonder gevoelens van kwetsbaarheid of onzekerheid te onderdrukken. Door bewuster om te gaan met je uitstraling komen je natuurlijke kwaliteiten meer tot hun recht! In het boek bespreekt Bont de uitstraling van een aantal bekende Nederlanders, zoals Sara Kroos, Victoria Koblenko en Eddy Zoëy lees je hun openhartige reacties hierop. Door het hele boek heen staan er intuïtie oefeningen die je leren om bewust te worden van je uitstraling, je leren effectiever met je energie om te gaan en je zelfvertrouwen en daadkracht zullen vergroten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Bont
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021582078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Iedereen straalt iets uit. Het is belangrijk om je goed te voelen maar ook om goed over te komen. Weet jij wat jou hierin belemmert en wat voor jou juist wel werkt?

In dit boek laat Carolina Bont zien hoe je je uitstraling kunt versterken en hoe je intuïtie daarbij kan helpen. Ze geeft praktijkvoorbeelden en een hele reeks verhelderende opdrachten en oefeningen. Je krijgt inzicht in je eigen energieveld en in hoe je direct een positieve invloed kunt uitoefenen op je gedachten, je stemming en de interactie met je omgeving.
In Versterk je uitstraling is er ruimte voor al je gevoelens: je kunt krachtig overkomen zonder gevoelens van kwetsbaarheid of onzekerheid te onderdrukken. Door bewuster om te gaan met je uitstraling komen je natuurlijke kwaliteiten meer tot hun recht!

In het boek bespreekt Bont de uitstraling van een aantal bekende Nederlanders, zoals Sara Kroos, Victoria Koblenko en Eddy Zoëy lees je hun openhartige reacties hierop. Door het hele boek heen staan er intuïtie oefeningen die je leren om bewust te worden van je uitstraling, je leren effectiever met je energie om te gaan en je zelfvertrouwen en daadkracht zullen vergroten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Bont
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021582078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken