Prijs | € 12,00 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende vlees- en vissoorten, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoe ze worden bewaard en klaargemaakt. In het hoofdstuk over eieren wordt onder andere het verschil uitgelegd tussen kippen in een legbatterij en kippen met een vrije uitloop. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
Specificaties
- Auteur
- Susan Martineau, Hel James
- Uitgever
- Corona
- ISBN
- 9789055662562
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2008
- Categorie
- Studieboek
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 32
Beschrijving
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende vlees- en vissoorten, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoe ze worden bewaard en klaargemaakt. In het hoofdstuk over eieren wordt onder andere het verschil uitgelegd tussen kippen in een legbatterij en kippen met een vrije uitloop. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Susan Martineau, Hel James
- Uitgever
- Corona
- ISBN
- 9789055662562
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2008
- Categorie
- Studieboek
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 32