Vlinders in je buik, brok in je keel

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Annika Thor

Hardback | April 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zomervakantie is voorbij en Elfie en Anders gaan samen naar groep zes. Elfie kan niet wachten om Anders weer te zien, en Anders heeft Elfie ook gemist. Anders is aan het begin van de vakantie wel een weekje mee geweest naar het zomerhuisje van Elfies ouders, maar hoe zal het zijn als de hele school hen weer samen ziet? Er komt een nieuw meisje in de klas en de juf laat haar naast Anders zitten. Elfie ontdekt dat ze jaloers is op deze Melissa, die ze mooier en knapper vindt dan zichzelf. Anders heeft het ondertussen moeilijk met zijn vrienden, want die noemen hem een meidengek. Na schooltijd trekken Elfie en Anders nog altijd veel met elkaar op, maar toch is het niet meer hetzelfde als daarvoor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annika Thor
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789056377687
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Beschrijving

De zomervakantie is voorbij en Elfie en Anders gaan samen naar groep zes. Elfie kan niet wachten om Anders weer te zien, en Anders heeft Elfie ook gemist. Anders is aan het begin van de vakantie wel een weekje mee geweest naar het zomerhuisje van Elfies ouders, maar hoe zal het zijn als de hele school hen weer samen ziet?

Er komt een nieuw meisje in de klas en de juf laat haar naast Anders zitten. Elfie ontdekt dat ze jaloers is op deze Melissa, die ze mooier en knapper vindt dan zichzelf. Anders heeft het ondertussen moeilijk met zijn vrienden, want die noemen hem een meidengek. Na schooltijd trekken Elfie en Anders nog altijd veel met elkaar op, maar toch is het niet meer hetzelfde als daarvoor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annika Thor
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789056377687
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken