Volbloed. Strijd om Pride

Prijs € 8,50

Uitverkocht

Joanna Campbell

Hardback | September 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Samantha McLean is verhuisd naar Whitebrook, de boerderij van Mike Reese en zijn vader. Omdat het niet goed gaat met ren- en fokstal Townsend Acres, is Wonder's Pride ook naar Whitebrook gebracht. Samantha verzorgt en traint de veelbelovende jonge hengst van meneer Townsend en haar vriendin Amber Griffen. Pride is zijn seizoen als driejarige geweldig begonnen. Hij rijgt de overwinningen aan elkaar en gaat zelfs op jacht naar de Triple Crown, de belangrijke serie van drie prestigieuze races, waarmee veel geld te verdienen is. Meneer Townsend wil de publiciteit rond Pride gebruiken om zijn stal weer op de kaart te zetten en laat het paard veel races lopen. Amber is het er niet mee eens en er is steeds vaker onenigheid tussen de eigenaren van Pride. Samantha maakt zich ondertussen zorgen om het dier. Hij lijkt steeds minder plezier te hebben in het racen. Samantha denkt dat het geruzie van Amber en meneer Townsend invloed heeft op hun paard, maar zullen zij dat zelf ook op tijd inzien?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joanna Campbell
Uitgever
Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020621754
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Samantha McLean is verhuisd naar Whitebrook, de boerderij van Mike Reese en zijn vader. Omdat het niet goed gaat
met ren- en fokstal Townsend Acres, is Wonder's Pride ook naar Whitebrook gebracht. Samantha verzorgt en traint de veelbelovende jonge hengst van meneer Townsend en haar vriendin Amber Griffen.

Pride is zijn seizoen als driejarige geweldig begonnen. Hij
rijgt de overwinningen aan elkaar en gaat zelfs op jacht naar de Triple Crown, de belangrijke serie van drie prestigieuze races, waarmee veel geld te verdienen is. Meneer Townsend wil de publiciteit rond Pride gebruiken om zijn stal weer op de kaart te zetten en laat het paard veel races lopen.
Amber is het er niet mee eens en er is steeds vaker onenigheid tussen de eigenaren van Pride. Samantha maakt zich ondertussen zorgen om het dier. Hij lijkt steeds minder plezier te hebben in het racen. Samantha denkt dat het geruzie van Amber en meneer Townsend invloed heeft op hun paard, maar zullen zij dat zelf ook op tijd inzien?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joanna Campbell
Uitgever
Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020621754
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken