Vps personeel organisatie communicatie 16/17

Prijs € 42,50

Uitverkocht

J.C. van den Boogaard

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit studieboek richt zich op het examen VPS Personeel Organisatie Communicatie niveau 5 van de Associatie voor Examinering.Voor studenten VPS is dit het enige studieboek dat de complete studiestof van deze opleiding dekt.Dit studieboek is gebaseerd op de wet- en regelgeving per 1 januari 2016.Er is in dit boek veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst en een uitgebreid register ondersteunen de student bij het leren.Naast de benodigde theoretische kennis bevat dit studieboek een groot aantal vraagstukken, waarmee de student de theorie kan toepassen op raktijksituaties. Achterin het boek is bovendien een uitvoerige examentraining opgenomen met geactualiseerde opgaven uit eerdere examens.Bij dit boek behoort een digitale leeromgeving op www.vpspersoneelorganisatiecommunicatie.nl. Studenten kunnen hier online opgaven en proefexamens maken. Een unieke voorbereiding op het nieuwe examen dat vanaf september 2016 ook online plaatsvindt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.C. van den Boogaard
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789463170222
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit studieboek richt zich op het examen VPS Personeel Organisatie Communicatie niveau 5 van de Associatie voor Examinering.

Voor studenten VPS is dit het enige studieboek dat de complete studiestof van deze opleiding dekt.

Dit studieboek is gebaseerd op de wet- en regelgeving per 1 januari 2016.

Er is in dit boek veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst en een uitgebreid register ondersteunen de student bij het leren.

Naast de benodigde theoretische kennis bevat dit studieboek een groot aantal vraagstukken, waarmee de student de theorie kan toepassen op raktijksituaties. Achterin het boek is bovendien een uitvoerige examentraining opgenomen met geactualiseerde opgaven uit eerdere examens.

Bij dit boek behoort een digitale leeromgeving op www.vpspersoneelorganisatiecommunicatie.nl. Studenten kunnen hier online opgaven en proefexamens maken. Een unieke voorbereiding op het nieuwe examen dat vanaf september 2016 ook online plaatsvindt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.C. van den Boogaard
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789463170222
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken