Waar is de kleine paashaas?

een groot zoek- en aanwijsboek

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Joachim Krause

Hardback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De korte teksten en kijkgaten in dit dikke kartonboek over het voorjaar en Pasen nodigen uit om te zoeken en te ontdekken. Je kunt eieren tellen, bepaalde haasjes zoeken, het verhaaltje lezen of gewoonweg kijken wat er allemaal gebeurt op de gedetailleerde platen. Hoe langer je kijkt, hoe meer je zult ontdekken. De verborgen grapjes maken het steeds opnieuw een vrolijke zoektocht.Een boek om vaak op te pakken en in te kijken. Een voordeel: mama is er niet altijd voor nodig! Want ook zonder voorlezen biedt dit boek voldoende vermaak!Peuteren.nl (Marion Middendorp) over Waar is de rode ridderhelm? In dezelfde vormgeving verschenen ook: Waar is de gele grijper?, Waar is de kleine dino?, Waar is het gouden kroontje? en Waar is de piratenvlag?.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joachim Krause
Uitgever
Uitgeverij Holland
ISBN
9789025111410
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
16

Beschrijving

De korte teksten en kijkgaten in dit dikke kartonboek over het voorjaar en Pasen nodigen uit om te zoeken en te ontdekken. Je kunt eieren tellen, bepaalde haasjes zoeken, het verhaaltje lezen of gewoonweg kijken wat er allemaal gebeurt op de gedetailleerde platen. Hoe langer je kijkt, hoe meer je zult ontdekken. De verborgen grapjes maken het steeds opnieuw een vrolijke zoektocht.

Een boek om vaak op te pakken en in te kijken. Een voordeel: mama is er niet altijd voor nodig! Want ook zonder voorlezen biedt dit boek voldoende vermaak!
Peuteren.nl (Marion Middendorp) over Waar is de rode ridderhelm? In dezelfde vormgeving verschenen ook: Waar is de gele grijper?, Waar is de kleine dino?, Waar is het gouden kroontje? en Waar is de piratenvlag?.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joachim Krause
Uitgever
Uitgeverij Holland
ISBN
9789025111410
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
16

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken