Was dat alles?

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan Paul Schutten

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Mijn fiets had altijd lekke banden.''Banden? Bánden? Jij bofte maar. Mijn fiets had niet eens banden. Ik reed op een fiets met houten wielen. En het zadel zat altijd los.' 'Is dat alles? Mijn fiets had vierkante houten wielen, geen zadel en maar één trapper.'Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar gezet. En terwijl Dirk bekijkt hoe krakkemikkig de fiets is, scheppen de opa's op over de ontberingen die zíj moesten ondergaan op weg naar school. Een hilarisch verhaal vol slapstick en absurditeiten, met meesterlijke illustraties van Kees de Boer.Jan Paul Schutten, die furore maakt met zijn non-fictie voor kinderen (Gouden Griffel voor 'Kinderen van Amsterdam'), laat met Is dat alles? zien dat hij ook een geestig prentenboek kan schrijven. Het verhaal is losjes gebaseerd op de wereldberoemde sketch van 'Monty Python: Four Yorkshiremen' (zie YouTube). Het kinderperspectief is hier meesterlijk uitgewerkt.Kees de Boer, illustrator van het kinderboekenweekgeschenk van het afgelopen jaar, heeft al talloze prentenboeken op zijn naam staan, waaronder de verhalen over 'Agent en Boef' die hij samen met Tjibbe Veldkamp maakte. Zijn tekeningen zijn rijk en geestig, en spreken erg tot de verbeelding. Kinderen ontdekken er steeds weer iets nieuws in.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Paul Schutten
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025751982
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

'Mijn fiets had altijd lekke banden.'
'Banden? Bánden? Jij bofte maar. Mijn fiets had niet eens banden. Ik reed op een fiets met houten wielen. En het zadel zat altijd los.'
'Is dat alles? Mijn fiets had vierkante houten wielen, geen zadel en maar één trapper.'
Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar gezet. En terwijl Dirk bekijkt hoe krakkemikkig de fiets is, scheppen de opa's op over de ontberingen die zíj moesten ondergaan op weg naar school. Een hilarisch verhaal vol slapstick en absurditeiten, met meesterlijke illustraties van Kees de Boer.
Jan Paul Schutten, die furore maakt met zijn non-fictie voor kinderen (Gouden Griffel voor 'Kinderen van Amsterdam'), laat met Is dat alles? zien dat hij ook een geestig prentenboek kan schrijven. Het verhaal is losjes gebaseerd op de wereldberoemde sketch van 'Monty Python: Four Yorkshiremen' (zie YouTube). Het kinderperspectief is hier meesterlijk uitgewerkt.
Kees de Boer, illustrator van het kinderboekenweekgeschenk van het afgelopen jaar, heeft al talloze prentenboeken op zijn naam staan, waaronder de verhalen over 'Agent en Boef' die hij samen met Tjibbe Veldkamp maakte. Zijn tekeningen zijn rijk en geestig, en spreken erg tot de verbeelding. Kinderen ontdekken er steeds weer iets nieuws in.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Paul Schutten
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025751982
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken