Wat eten we vandaag?

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Eric Carle

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een klassieker van Eric Carle die nog niet eerder in het Nederlands verschenen is. In het originele stapelverhaal, gebaseerd op het ‘woensdag, gehaktdag’- concept, komen behalve de dagen van de week en allerlei soorten eten ook verschillende dieren aan bod. Dit is Carle op zijn best. De prachtige illustraties spatten van de pagina’s af en op de laatste pagina worden kinderen uit de hele wereld – zwart, bruin en blank – aan tafel uitgenodigd voor een zondagse feestmaaltijd. De ritmische tekst van Bette Westera, gebaseerd op het klassieke kinderliedje ‘Today is Monday’, is ervoor gemaakt om gezongen te worden en dankzij de notatie in muzieknoten op de laatste bladzijde kunnen alle kinderen thuis en op school het liedje meezingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric Carle
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025746100
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Een klassieker van Eric Carle die nog niet eerder in het Nederlands verschenen is. In het originele stapelverhaal, gebaseerd op het ‘woensdag, gehaktdag’- concept, komen behalve de dagen van de week en allerlei soorten eten ook verschillende dieren aan bod. Dit is Carle op zijn best. De prachtige illustraties spatten van de pagina’s af en op de laatste pagina worden kinderen uit de hele wereld – zwart, bruin en blank – aan tafel uitgenodigd voor een zondagse feestmaaltijd.

De ritmische tekst van Bette Westera, gebaseerd op het klassieke kinderliedje ‘Today is Monday’, is ervoor gemaakt om gezongen te worden en dankzij de notatie in muzieknoten op de laatste bladzijde kunnen alle kinderen thuis en op school het liedje meezingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric Carle
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025746100
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken