Welterusten Noach

een alfabet van Noachs ark

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Molly Schaar Idle

Hardback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een heerlijk bedritueelboekje met bijzondere illustraties Als de zon ondergaat en de golven rustig tegen de ark kabbelen is het voor iedereen tijd om te gaan slapen. Noach loopt zijn ronde om de dieren, gezellig twee bij twee, met zorg in te stoppen. Al lezend zullen de kinderen aangenaam verrast worden dat de dieren dezelfde bedrituelen kennen als zij die hebben met hun ouders: tandenpoetsen, een lekkere knuf, vragen om een extra bekertje water en het opzeggen van het avondgebed. Leuk is ook dat de kinderen al spelenderwijs vertrouwd raken met het alfabet en de vele verschillende dieren. 'Welterusten Noach' is een prachtig prentenboek dat alles in zich heeft om een vaste plek te krijgen in het eigen bedritueel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Molly Schaar Idle
Uitgever
Callenbach
ISBN
9789026615344
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een heerlijk bedritueelboekje met bijzondere illustraties

Als de zon ondergaat en de golven rustig tegen de ark kabbelen is het voor iedereen tijd om te gaan slapen. Noach loopt zijn ronde om de dieren, gezellig twee bij twee, met zorg in te stoppen.
Al lezend zullen de kinderen aangenaam verrast worden dat de dieren dezelfde bedrituelen kennen als zij die hebben met hun ouders: tandenpoetsen, een lekkere knuf, vragen om een extra bekertje water en het opzeggen van het avondgebed.

Leuk is ook dat de kinderen al spelenderwijs vertrouwd raken met het alfabet en de vele verschillende dieren.

'Welterusten Noach' is een prachtig prentenboek dat alles in zich heeft om een vaste plek te krijgen in het eigen bedritueel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Molly Schaar Idle
Uitgever
Callenbach
ISBN
9789026615344
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken