Wiebelkont

Prijs € 13,50

Uitverkocht

M. Umans

Hardback | Maart 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Na vier dochters hadden de ouders van Bet op een zoon gerekend. Maar ondanks haar jongensachtige uiterlijk is Bet een echt meisje. Bet is energiek en gevoelig. In een gezin met vijf kinderen is het niet makkelijk om op te vallen, maar door haar enthousiasme, fantasie en humor slaagt Bet er vaak in om de aandacht naar zich toe te trekken. Ze heeft het hart op de tong en dat wordt door het gezag, leerkrachten en pastoors, niet altijd gewaardeerd. Hun onbegrip bezorgt Bet soms buikpijn. Gelukkig kan ze rekenen op een begripvolle moeder. Bet verkent het leven vol overgave en ontdekt op welke plek ze het gelukkigst is... Een humoristisch en energiek verhaal verteld vanuit het standpunt van een meisje dat vol verbazing en enthousiasme in het leven staat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Umans
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058384102
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
69

Beschrijving

Na vier dochters hadden de ouders van Bet op een zoon gerekend. Maar ondanks haar jongensachtige uiterlijk is Bet een echt meisje. Bet is energiek en gevoelig. In een gezin met vijf kinderen is het niet makkelijk om op te vallen, maar door haar enthousiasme, fantasie en humor slaagt Bet er vaak in om de aandacht naar zich toe te trekken. Ze heeft het hart op de tong en dat wordt door het gezag, leerkrachten en pastoors, niet altijd gewaardeerd. Hun onbegrip bezorgt Bet soms buikpijn. Gelukkig kan ze rekenen op een begripvolle moeder. Bet verkent het leven vol overgave en ontdekt op welke plek ze het gelukkigst is...

Een humoristisch en energiek verhaal verteld vanuit het standpunt van een meisje dat vol verbazing en enthousiasme in het leven staat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Umans
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058384102
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
69

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken