Witte zwanen, zwarte zwanen (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Ida Vos

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eva stopt haar vingers in haar oren. Het is net of ze een beetje opgelucht is. Nu hoeft ze niet meer bang te zijn dat de oorlog komt. De oorlog is er al. Hoog boven haar hoofd. '... Steeds meer vliegtuigen begeven zich in westelijke richting...' Het radiobericht komt terug in Eva's hoofd. Het helpt niet dat ze haar vingers in haar oren heeft gestopt. Ze hoort de sirenes. Al gauw merken Eva en haar zusje dat het leven niet meer hetzelfde is, nu de oorlog is uitgebroken. Zeker voor Joden. En hoe moelijker en gevaarlijker alles wordt, hoe dapperder Eva! Maar zullen ze het redden op tijd te ontsnappen...?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ida Vos
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025854270
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
764847 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215

Beschrijving

Eva stopt haar vingers in haar oren. Het is net of ze een beetje opgelucht is. Nu hoeft ze niet meer bang te zijn dat de oorlog komt. De oorlog is er al. Hoog boven haar hoofd.
'... Steeds meer vliegtuigen begeven zich in westelijke richting...' Het radiobericht komt terug in Eva's hoofd. Het helpt niet dat ze haar vingers in haar oren heeft gestopt. Ze hoort de sirenes.


Al gauw merken Eva en haar zusje dat het leven niet meer hetzelfde is, nu de oorlog is uitgebroken. Zeker voor Joden. En hoe moelijker en gevaarlijker alles wordt, hoe dapperder Eva! Maar zullen ze het redden op tijd te ontsnappen...?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ida Vos
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025854270
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
764847 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken