Wolterinck 25 jaar

Wolterinck's world

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

M. Wolterinck, Marcel Wolterinck

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 25 jaar is Marcel Wolterinck van bloemist uitgegroeid tot een nationaal en internationaal veelgevraagd ontwerper op het gebied van interieurs, exterieurs, tuinen en styling. Daarnaast verschijnen vandaag designproducten onder het Wolterinck label. In 2011 viert Marcel Wolterinck dat hij 25 jaar in het vak zit. Hoogtepunt van het jaar is een spectaculair boek dat op 24 september wordt gepresenteerd en alles in zich heeft om het succes van zijn vorige boeken te overtreffen. In Wolterinck’s World BeFore worden 25 projecten uit 25 jaar Wolterinck op grootse wijze gepresenteerd. De kijker gaat terug in de tijd, van de meest recente projecten tot de eerste successen. Tussendoor is er aandacht voor het bloemwerk, waarmee Wolterinck zijn naam vestigde. Wolterinck’s World BeFore is een eindeloos inspiratieboek met prachtige, vaak zeer gedetailleerde foto’s. Daarnaast zijn er ontmoetingen met personen die Wolterinck inspireren, zoals Jan des Bouvrie, Annemarie van Gaal, Joop van den Ende, kunstenaar Joseph Cals en tuinarchidetect Jacques Wirtz. Wolterinck’s World BeFore is een must voor de vele liefhebbers van de tijdloze stijl van een meesterlijk ontwerper.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Wolterinck, Marcel Wolterinck
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS
ISBN
9789089102676
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

In 25 jaar is Marcel Wolterinck van bloemist uitgegroeid tot een nationaal en internationaal veelgevraagd ontwerper op het gebied van interieurs, exterieurs, tuinen en styling. Daarnaast verschijnen vandaag designproducten onder het Wolterinck label.

In 2011 viert Marcel Wolterinck dat hij 25 jaar in het vak zit. Hoogtepunt van het jaar is een spectaculair boek dat op 24 september wordt gepresenteerd en alles in zich heeft om het succes van zijn vorige boeken te overtreffen. In Wolterinck’s World BeFore worden 25 projecten uit 25 jaar Wolterinck op grootse wijze gepresenteerd. De kijker gaat terug in de tijd, van de meest recente projecten tot de eerste successen. Tussendoor is er aandacht voor het bloemwerk, waarmee Wolterinck zijn naam vestigde.

Wolterinck’s World BeFore is een eindeloos inspiratieboek met prachtige, vaak zeer gedetailleerde foto’s. Daarnaast zijn er ontmoetingen met personen die Wolterinck inspireren, zoals Jan des Bouvrie, Annemarie van Gaal, Joop van den Ende, kunstenaar Joseph Cals en tuinarchidetect Jacques Wirtz.

Wolterinck’s World BeFore is een must voor de vele liefhebbers van de tijdloze stijl van een meesterlijk ontwerper.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Wolterinck, Marcel Wolterinck
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS
ISBN
9789089102676
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken