Yougian Het nest van de Harpij

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Latoya Kreffer-Meuris

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De elfjarige Justin Daly woont met zijn ouders in het rustige dorpje Yougian. Op een avond vinden ze een verwilderd, jong meisje voor hun deur. Over zichzelf weet zij alleen nog dat ze Allyn heet en dat ze van de Kristalbergen is gekomen. Ze wordt opgenomen in het gezin. Al snel ontstaat er een hechte band tussen Allyn, Justin en hun verwaande, maar trouwe vriend James. Allyns afkomst blijft in de jaren waarin ze samen opgroeien een raadsel, maar Justin komt er gaandeweg wel achter dat Allyn magische krachten bezit: ze beheerst de vier elementen van de natuur en ze kan helen. Wanneer op een dag een Harpij – een oeroud, bloeddorstig wezen met het bovenlijf van een lelijke, oude vrouw en het lichaam van een reusachtige, monsterlijke vogel – Yougian dreigt aan te vallen, geeft Allyn haar ware identiteit prijs. En dan vallen alle puzzelstukjes van het grote geheim dat zij met zich meedraagt op hun plek. Er komt een wonderbaarlijke evolutie van de Harpij aan het licht, die nauw met Allyns lot is verweven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Latoya Kreffer-Meuris
Uitgever
Omslag, Uitgeverij De
ISBN
9789081244350
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Beschrijving

De elfjarige Justin Daly woont met zijn ouders in het rustige dorpje Yougian. Op een avond vinden ze een verwilderd, jong meisje voor hun deur. Over zichzelf weet zij alleen nog dat ze Allyn heet en dat ze van de Kristalbergen is gekomen. Ze wordt opgenomen in het gezin.
Al snel ontstaat er een hechte band tussen Allyn, Justin en hun verwaande, maar trouwe vriend James. Allyns afkomst blijft in de jaren waarin ze samen opgroeien een raadsel, maar Justin komt er gaandeweg wel achter dat Allyn magische krachten bezit: ze beheerst de vier elementen van de natuur en ze kan helen.

Wanneer op een dag een Harpij – een oeroud, bloeddorstig wezen met het bovenlijf van een lelijke, oude vrouw en het lichaam van een reusachtige, monsterlijke vogel – Yougian dreigt aan te vallen, geeft Allyn haar ware identiteit prijs. En dan vallen alle puzzelstukjes van het grote geheim dat zij met zich meedraagt op hun plek. Er komt een wonderbaarlijke evolutie van de Harpij aan het licht, die nauw met Allyns lot is verweven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Latoya Kreffer-Meuris
Uitgever
Omslag, Uitgeverij De
ISBN
9789081244350
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken