Zo geknipt!

30 recepten voor je naaimachine

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sanne Vanautgaerden, Riet van de Walle

Paperback | April 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Op het ritme van een ratelende naaimachine gidsen Sanne Vanautgaerden en Riet Van de Walle je door de wereld van knopen, stof en garen. Speurneuzentasjes, zadelhoezen, picknickdekens, zakdoekdooshoezen: je kan het zo gek niet bedenken of Sanne en Riet weten hoe je het kan maken.Op hun blogs Eloleo en Leven met Liv inspireren ze wekelijks duizenden trouwe fans om zichzelf, hun vrienden en hun huis op te fleuren met kleurrijke, zelfgenaaide accessoires. In Zo geknipt! slaan de dames de handen ook op papier in elkaar en bundelen ze dertig originele ontwerpen.Op een heldere en frisse manier loodsen ze beginners door de basics van het naaien, voor experts staat het boek vol handige tips en trucs. Kortom, originele naairecepten voor iedereen.Indien u als boekhandel deze titel in nota heeft staan onder isbn 9789461311153 verzoeken wij u vriendelijk deze opnieuw in te voeren onder het nieuwe isbn. De isbns kunnen helaas niet gekoppeld worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sanne Vanautgaerden, Riet van de Walle
Uitgever
Forte/Van Halewijck
ISBN
9789058773319
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Op het ritme van een ratelende naaimachine gidsen Sanne Vanautgaerden en Riet Van de Walle je door de wereld van knopen, stof en garen. Speurneuzentasjes, zadelhoezen, picknickdekens, zakdoekdooshoezen: je kan het zo gek niet bedenken of Sanne en Riet weten hoe je het kan maken.

Op hun blogs Eloleo en Leven met Liv inspireren ze wekelijks duizenden trouwe fans om zichzelf, hun vrienden en hun huis op te fleuren met kleurrijke, zelfgenaaide accessoires. In Zo geknipt! slaan de dames de handen ook op papier in elkaar en bundelen ze dertig originele ontwerpen.
Op een heldere en frisse manier loodsen ze beginners door de basics van het naaien, voor experts staat het boek vol handige tips en trucs. Kortom, originele naairecepten voor iedereen.


Indien u als boekhandel deze titel in nota heeft staan onder isbn 9789461311153 verzoeken wij u vriendelijk deze opnieuw in te voeren onder het nieuwe isbn. De isbns kunnen helaas niet gekoppeld worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sanne Vanautgaerden, Riet van de Walle
Uitgever
Forte/Van Halewijck
ISBN
9789058773319
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken