Aan de kant, ik ben je oma niet!

Prijs € 9,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Bette Westera

Hardback | April 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het grappige voorleesboek Aan de kant, ik ben je oma niet! vertelt over de bewoners van een verzorgingstehuis, die - en dat vergeten kinderen nog wel eens - ooit ook jong zijn geweest en een heel leven achter zich hebben. Bette Westera portretteert elk van de 12 bewoners in twee verzen: een over hoe hij of zij vroeger was en een over nu. Duidelijk wordt dat ze allemaal zo hun eigenaardigheden hebben, want een vos verliest misschien wel zijn haren, maar niet zijn streken. Zo slaapt meneer Van Dam, die vroeger dakloos was, niet in zijn bed maar tussen de violen. En mevrouw De Vries haalt gevaarlijke capriolen uit op de ladder omdat ze vroeger acrobate was. Weer een geweldig boek van het succesvolle duo Westera/Weve dat bij Gottmer verschijnt. Voor Ik leer je liedjes van verlangen ontving Bette Westera in 2011 een Zilveren Griffel. Een greep uit de lovende recensies:'Dichten alsof het niets is, dat kan Bette Westera' - de Volkskrant'Een feest voor het oog zijn de illustraties van Sylvia Weve' - de Volkskrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025750756
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Beschrijving

Het grappige voorleesboek Aan de kant, ik ben je oma niet! vertelt over de bewoners van een verzorgingstehuis, die - en dat vergeten kinderen nog wel eens - ooit ook jong zijn geweest en een heel leven achter zich hebben. Bette Westera portretteert elk van de 12 bewoners in twee verzen: een over hoe hij of zij vroeger was en een over nu. Duidelijk wordt dat ze allemaal zo hun eigenaardigheden hebben, want een vos verliest misschien wel zijn haren, maar niet zijn streken. Zo slaapt meneer Van Dam, die vroeger dakloos was, niet in zijn bed maar tussen de violen. En mevrouw De Vries haalt gevaarlijke capriolen uit op de ladder omdat ze vroeger acrobate was.

Weer een geweldig boek van het succesvolle duo Westera/Weve dat bij Gottmer verschijnt. Voor Ik leer je liedjes van verlangen ontving Bette Westera in 2011 een Zilveren Griffel.

Een greep uit de lovende recensies:
'Dichten alsof het niets is, dat kan Bette Westera' - de Volkskrant
'Een feest voor het oog zijn de illustraties van Sylvia Weve' - de Volkskrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025750756
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken