Ami

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Ritva Lukkarinen

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ami is vijf en speelt graag buiten in de sneeuw. Op een koude ochtend vindt ze in de tuin een zieke eend. Ami neemt hem mee naar binnen en zorgt goed voor hem. Ze noemt de eend Lucky en ze worden vrienden. Op kerstavond is Lucky een speciale gast. Maar na Kerstmis, als Lucky weer helemaal beter is, moet Ami hem van mama naar het meer brengen. Daar hoort hij thuis. Een magisch, waargebeurd verhaal dat de auteur als kind zelf meemaakte. Het speelt zich af in het koude Finland, waar zowel de auteur als de illustrator geboren werden. Dit hartverwarmende prentenboek over de liefde van een kind voor een dier laat zien dat verzorgen én weer loslaten gerust samen kunnen gaan. Vanaf 5 jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ritva Lukkarinen
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
ISBN
9789044811070
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ami is vijf en speelt graag buiten in de sneeuw. Op een koude ochtend vindt ze in de tuin een zieke eend. Ami neemt hem mee naar binnen en zorgt goed voor hem. Ze noemt de eend Lucky en ze worden vrienden. Op kerstavond is Lucky een speciale gast. Maar na Kerstmis, als Lucky weer helemaal beter is, moet Ami hem van mama naar het meer brengen. Daar hoort hij thuis.
Een magisch, waargebeurd verhaal dat de auteur als kind zelf meemaakte. Het speelt zich af in het koude Finland, waar zowel de auteur als de illustrator geboren werden. Dit hartverwarmende prentenboek over de liefde van een kind voor een dier laat zien dat verzorgen én weer loslaten gerust samen kunnen gaan. Vanaf 5 jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ritva Lukkarinen
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
ISBN
9789044811070
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken