Daar komt aap

een koffer vol leesplezier!

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Rian Visser

Hardback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daar komt Aap! Aap houdt van grappen en grollen. En hij is lui. Maar Aap wil ook rijk worden. Vol energie stort hij zich van het ene baantje in het andere, op zoek naar het grote geld. Het valt niet mee, maar gaandeweg – boekje voor boekje – lukt het hem steeds beter om zijn droom waar te maken. Uiteindelijk vliegt hij zelfs naar de maan. Het koffertje bevat boekjes in drie oplopende leesniveaus; een ideale start voor beginnende lezertjes. Hun zelfvertrouwen zal een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al na een paar weken een hele serie kunnen lezen. En in het meegeleverde oefen-/doeboekje kunnen ze ook meteen oefenen met schrijven.Door de drie verschillende leesniveaus is dit koffertje de ideale start voor beginnende lezertjes. Hun zelfvertrouwen zal een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al na een paar weken een hele serie kunnen lezen. En in het meegeleverde oefen-/doeboekje kunnen ze ook meteen oefenen met schrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rian Visser
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025748296
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Daar komt Aap! Aap houdt van grappen en grollen. En hij is lui. Maar Aap wil ook rijk worden. Vol energie stort hij zich van het ene baantje in het andere, op zoek naar het grote geld. Het valt niet mee, maar gaandeweg – boekje voor boekje – lukt het hem steeds beter om zijn droom waar te maken. Uiteindelijk vliegt hij zelfs naar de maan.
Het koffertje bevat boekjes in drie oplopende leesniveaus; een ideale start voor beginnende lezertjes. Hun zelfvertrouwen zal een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al na een paar weken een hele serie kunnen lezen. En in het meegeleverde oefen-/doeboekje kunnen ze ook meteen oefenen met schrijven.Door de drie verschillende leesniveaus is dit koffertje de ideale start voor beginnende lezertjes. Hun zelfvertrouwen zal een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al na een paar weken een hele serie kunnen lezen. En in het meegeleverde oefen-/doeboekje kunnen ze ook meteen oefenen met schrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rian Visser
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025748296
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken