de wondere wereld van opa Jan

Prijs € 12,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Marius van Dokkum

Hardback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Opa Jan is een hele slimme opa. Toch gaat alles altijd net mis. Vandaag viert hij zijn verjaardag, samen met Maratje, Pietepetje, Stippestaartje en een heleboel dieren. Eens kijken wat hij allemaal beleeft... Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt bijna niet uitgekeken en een kind al helemaal niet. De tekst helpt de verhaallijn vast te houden zodat je de draad weer op kunt pakken als je even verdwaalt door de details in de tekeningen. Opnieuw heeft Marius van Dokkum weer een schitterend prentenboek afgeleverd. De gedetailleerde aquarellen zijn met veel humor geschilderd en bij het herlezen vallen steeds weer nieuwe grapjes op. Geen paperback maar stevig boek op A4 formaat.Naar de andere delen van Opa Jan   De wondere wereld van Opa Jan Opa Jan maakt zijn huis schoon Opa Jan wint een olifant Opa Jan is ook als voordelige set verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marius van Dokkum
Uitgever
Art Revisited V.O.F.
ISBN
9789072736703
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

"Opa Jan is een hele slimme opa. Toch gaat alles altijd net mis. Vandaag viert hij zijn verjaardag, samen met Maratje, Pietepetje, Stippestaartje en een heleboel dieren. Eens kijken wat hij allemaal beleeft...

Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt bijna niet uitgekeken en een kind al helemaal niet.
De tekst helpt de verhaallijn vast te houden zodat je de draad weer op kunt pakken als je even verdwaalt door de details in de tekeningen.

Opnieuw heeft Marius van Dokkum weer een schitterend prentenboek afgeleverd. De gedetailleerde aquarellen zijn met veel humor geschilderd en bij het herlezen vallen steeds weer nieuwe grapjes op. Geen paperback maar stevig boek op A4 formaat.

Naar de andere delen van Opa Jan
 

Opa Jan is ook als voordelige set verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marius van Dokkum
Uitgever
Art Revisited V.O.F.
ISBN
9789072736703
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken