Opa Jan wint een olifant

Prijs € 12,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

M. van Dokkum

Hardback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Opa Jan is een gezellige rommelopa. Samen met al zijn dieren doet hij mee aan een tekenwedstrijd en wint... een olifant. Wat ze daar allemaal mee beleven... Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt bijna niet uitgekeken en een kind al helemaal niet. De tekst helpt de verhaallijn vast te houden zodat je de draad weer op kunt pakken als je even verdwaalt door de details in de tekeningen. Opnieuw heeft Marius van Dokkum weer een schitterend prentenboek afgeleverd. De gedetailleerde aquarellen zijn met veel humor geschilderd en bij het herlezen vallen steeds weer nieuwe grapjes op. Geen paperback maar stevig boek op A4 formaat.Naar de andere delen van Opa Jan   De wondere wereld van Opa Jan Opa Jan maakt zijn huis schoon Opa Jan wint een olifant Opa Jan is ook als voordelige set verkrijgbaar.Expositie Marius van Dokkum Informatie over de expositie van Marius van Dokkum van 19 oktober 2010 tot 2 januari 2011 in Slot Zeist: Persbericht_Marius_van_Dokkum"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. van Dokkum
Uitgever
Art Revisited
ISBN
9789072736543
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Opa Jan is een gezellige rommelopa. Samen met al zijn dieren doet hij mee aan een tekenwedstrijd en wint... een olifant. Wat ze daar allemaal mee beleven...

Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt bijna niet uitgekeken en een kind al helemaal niet.
De tekst helpt de verhaallijn vast te houden zodat je de draad weer op kunt pakken als je even verdwaalt door de details in de tekeningen.

Opnieuw heeft Marius van Dokkum weer een schitterend prentenboek afgeleverd. De gedetailleerde aquarellen zijn met veel humor geschilderd en bij het herlezen vallen steeds weer nieuwe grapjes op. Geen paperback maar stevig boek op A4 formaat.

Naar de andere delen van Opa Jan
 

Opa Jan is ook als voordelige set verkrijgbaar.

Expositie Marius van Dokkum
Informatie over de expositie van Marius van Dokkum van 19 oktober 2010 tot 2 januari 2011 in Slot Zeist: Persbericht_Marius_van_Dokkum"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. van Dokkum
Uitgever
Art Revisited
ISBN
9789072736543
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken