Een schelp aan je oor

kinderversjes

Prijs € 9,50

Uitverkocht

Harriet Laurey

Hardback | September 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De mooiste kinderversjes van Harriet Laurey Er loopt een meisje langs het strand, ze houdt een schelpje in haar hand, ze houdt een schelpje aan haar oor, daar klinkt van ver een liedje door. De mooiste kinderversjes van Harriet Laurey zijn nu samengebracht in een bundel, in navolging op het succes van de versjesbundel De aard van het beestje van Hans Andreus. Harriet Laurey (1924) geldt nog steeds als een van de 'groten' uit de kinderliteratuuur. In 1945 debuteerde zij als dichters en vanaf de jaren vijftig heeft zij ook kinderverjes en verhalen geschreven. Twee keer ontving zij De prijs voor het beste kinderboek, de huidige Gouden Griffel. Vorig jaar werd met veel succes haar bekroonde boek 'Sinterklaas en de struikrovers' door de VPRO als animatieserie in Villa Achterwerk uitgezonden. Het jaar daarvoor is dit boek in een geheel gemoderniseerde editie opnieuw uitgebracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Harriet Laurey
Uitgever
Holland B.V., Uitgeversmaatschappij
ISBN
9789025108700
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

De mooiste kinderversjes van Harriet Laurey

Er loopt een meisje langs het strand,
ze houdt een schelpje in haar hand,
ze houdt een schelpje aan haar oor,
daar klinkt van ver een liedje door.

De mooiste kinderversjes van Harriet Laurey zijn nu samengebracht in een bundel, in navolging op het succes van de versjesbundel De aard van het beestje van Hans Andreus. Harriet Laurey (1924) geldt nog steeds als een van de 'groten' uit de kinderliteratuuur. In 1945 debuteerde zij als dichters en vanaf de jaren vijftig heeft zij ook kinderverjes en verhalen geschreven. Twee keer ontving zij De prijs voor het beste kinderboek, de huidige Gouden Griffel.
Vorig jaar werd met veel succes haar bekroonde boek 'Sinterklaas en de struikrovers' door de VPRO als animatieserie in Villa Achterwerk uitgezonden. Het jaar daarvoor is dit boek in een geheel gemoderniseerde editie opnieuw uitgebracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Harriet Laurey
Uitgever
Holland B.V., Uitgeversmaatschappij
ISBN
9789025108700
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken